Ilmanvaihtokanavien kuvaus

Ilmanvaihtokanavien kuvaus alueena Uusimaa ja Pirkanmaa, asiakkaana mm. taloyhtiöt, omakotitalot ja liikekiinteistöt. Korkea Tekniikka Oy kuvaa – lue lisää!

ILMANVAIHTOKANAVIEN KUVAUS

Ilmanvaihtokanavien kuvaus on nopea tapa selvittää ilmanvaihtokanavien rakenne ja kunto niin taloyhtiöissä, omakotitaloissa kuin liikekiinteistöissä. Ilmanvaihtokanavien kuvauksella saadaan selvitettyä ja paikannettua mahdolliset kanavien epäpuhtaudet, kosteusvauriot, rikkoontumiset ja muut ongelmat.

Kuvauksen perusteella voidaan laatia tarkat suunnitelmat tarvittaville toimenpiteille, kuten ilmanvaihtokanavien huollolle tai korjaukselle. Kunnossa olevilla ilmanvaihtokanavilla varmistat sekä kiinteistön että sen käyttäjien hyvinvoinnin ja terveyden.

Ilmanvaihtokanavien kuvaus ja lisäpalvelut Korkea Tekniikalta

Teemme ilmanvaihtokanavien kuvauksia kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille pääasiassa Uudenmaan ja Pirkanmaan seudulla. Mikäli kuvauksessa huomataan, että ilmanvaihtokanavat ovat puhdistuksen ja mahdollisen desinfioinnin tarpeessa, saat ne IV-ammattilaisiltamme lisäpalveluna.

Lisäksi teemme tietenkin myös ilmanvaihdon säädön ja mittaukset, jotta ilma kulkee oikealla tavalla.

Kotitalouksille palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Vuonna 2020 kotitalousvähennyksen suuruus on 40 % työn hinnasta.

Kysy tarjous ilmanvaihtokanavien videokuvauksesta tai muista palveluistamme!

IV-projektipäällikkö Teemu Hepokorpi Puh. +358 50 3654077