Hae meille töihin

Haemme aktiivisesti uusia työntekijöitä monipuoliseen joukkoomme! Työtä on tarjolla sekä esimiestehtävissä, että kenttätyön puolella.

Olemme erikoistuneet korkealla oleviin puhdistuksiin ja kiinteistönhuollon työtehtäviin. Suoritamme myös perinteisempiä siivous- ja kiinteistönhoitoalan tehtäviä. Työmme on pitkälti keikka- ja projektimuotoista. Työn vaihtuvuuden vuoksi haemmekin joukkoomme oma-aloitteisia, luotettavia ja joustavia moniosaajia. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta, sillä koulutamme aina kaikkiin työtehtäviin. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoimia paikkoja julkisessa haussa, voit aina jättää myös avoimen hakemuksen alla olevan lomakkeen kautta!

Haemme Tampereen toimipisteeseen 2 henkilöä ulkoikkunanpesuihin. Työt alkavat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ on 2 vuorotyötä, eli valmius aamu- ja iltavuoroihin tulisi olla. Työt suoritetaan hiilikuituvarsia käyttäen, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi työssä.

Työssä olisi hyvä olla:

Ajokortti (B)
Työturvallisuuskortti
Tieturva 1
Hätä EA

Kurssit on mahdollista toteuttaa myös työsuhteen alkaessa.

Työt ovat täysin keikkamuotoisia, eli työkohteet ja tehtävät työt vaihtelevat asiakkaiden tekemien tilauksien mukaan. Opastamme päivittäin työvuoroissa ja perehdytämme kaikkiin tehtäviin ja tilauksiin.

Työ sopii hyvin päivittäistä työtä etsivälle, tai esimerkiksi opiskelijalle.

Voit jättää avoimen hakemuksen alla olevan lomakkeen kautta

Ajokortti
Työturvallisuuskortti