Tekstiilipinnat, kalusteet ja kokolattiamatot

Hotellin kokolattiamatto puhtaaksi? Edessä sohvan tai nojatuolin pesu?

Ovatko ravintolakalusteet tai hotellin kokolattiamatto perusteellisen puhdistuksen tarpeessa? Läikkyikö kotona punaviini tai mustikkakeitto? Meillä Korkeatekniikalla työntekijät ovat koulutettuja, ammattitaitoisia ja tarkkoja. He ottavat huomioon jokaisen kohteen erityispiirteet valitsemalla kullekin kohteelle oikean puhdistustekniikan. Meille on todella tärkeää toimia ympäristöystävällisesti. Käyttämämme puhdistusmenetelmä on pesuainevapaa, joten pesuaineista ei aiheudu ympäristöhaittoja. Toimimme huolella ja varmasti, joten voit jättää tahranpoiston ja perusteellisen pesun täysin huoleksemme!

Palvelemme niin koteja, hotelleja, ravintoloita kuin julkisia toimijoita

Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kodit kuin yritykset ja julkiset toimijat, esimerkiksi hotellit ja ravintolat. Asiakaskuntamme koostuu siis hyvin erilaisista asiakkaista, joilla on erilaiset tarpeet puhdistuksille, jotka otamme aina huomioon puhdistusten ja pesujen suunnittelussa. Kouluissa, toimistoissa ja kokokoustiloissa kalusteiden pesu ja raikastus on tarpeen aika ajoin, sillä se vaikuttaa niin sisäilman laatuun kuin myös suoraa kalusteiden käyttöikään. Kalusteet on hyvä puhdistaa erityisesti silloin jos tilaan on tehty esimerkiksi sisäilmasaneeraus. Myös mattojen säännöllinen pesu vaikuttaa niiden käyttöikään ja huoneen sisäilmanlaatuun. Lisäksi allergiat voivat vähentyä ja ihmisten terveys kiittää, kun kalusteiden ja mattojen puhtaudesta huolehditaan.

Palveluihimme kuuluvat tekstiilipesut sohvan ja muiden kalusteiden höyrypesusta kokolattiamaton tehokkaaseen painehuuhtelupuhdistukseen. Puhdistamme kaikki tekstiilit taidolla ja tarkasti. Sekä huonekalut että matot puhdistamme lähtökohtaisesti paikan päällä yrityksissä, julkisissa organisaatioissa tai kodeissa.

Tahranpoisto, höyrypesu ja mattojen paikallaan pesu

Erilaiset tekstiilipinnat ja materiaalit vaativat erilaista puhdistamista. Käytämme menetelminä höyrypesua, jolla puhdistamme tekstiilipintaiset huonekalut, kuten sohvat ja tekstiilipäällysteiset tuolit. Kalusteiden syväpuhdistus onnistuu painehuuhtelukoneella, jota käytämme myös kokolattiamattojen tehokkaaseen pesuun.

Käyttämissämme ympäristöystävällisissä menetelmissä ei tarvitse käyttää pesuaineita, jolloin työ on ekologista ja lopputulos allergiaystävällinen ilman turhia hajusteita. Tarvittaessa käytämme tahrojen poistoon kuhunkin tahralajiin tehoavaa esikäsittelyainetta, tietenkin pintojen materiaalit huomioiden.

Soita meille puhdistustarpeistanne, niin kerromme mielellämme mihin pesurimme purevat! Lisäksi voimme sopia säännöllisestä kalusteiden ja mattojen pesusta huoltosopimuksella, tietenkin sinun tarpeidesi mukaisesti!

Ravintoloille tarjoamme myös esimerkiksi keittiöiden peruspuhdistusta – lue lisää kohdasta “Elintarviketeollisuus ja ravintolakeittiöt”!

Palvelut