Sisäseinien ja sisäkattojen puhdistus

Myös sisäseinät ja sisäkatot kaipaavat säännöllistä puhdistusta, jotta ne pysyisivät hyvässä kunnossa ja ympäristö miellyttävänä ja raikkaana hengittää. Me Korkeatekniikalla puhdistamme sisäseinät ja sisäkatot ammattitaidolla pintoja ja ympäristöä vahingoittamatta. Tekniikkana käytämme perinteistä käsinpuhdistusta siivousliinoin ja jatkovarsin. Lisäksi voimme käyttää tehokasta höyrypuhdistusta sellaisille materiaaleille, joille kyseinen tekniikka sopii pintaa vahingoittamatta. Tarvittaessa käytämme tahranpoistoon turvallisia pesuaineita. Voimme sopia puhdistukselle toimintaanne sopivan ajankohdan, jolloin se häiritsee mahdollisimman vähän liiketoimintaa, asiakkaita ja henkilökuntaa. Palvelemme ammattitaidolla, luotettavasti ja huolella niin yritys- kuin yksityisasiakkaita. Työntekijämme ovat koulutettuja ja osaavia, ja he ottavat huomioon jokaisen kohteen erityispiirteet valitsemalla kullekin kohteelle oikeanlaiset välineet ja puhdistuksen, tietenkin asiakkaan toiveiden mukaan.

Puhdistuskeinomme purevat lähes aina ja saamme kaikki tarhat ja liat seinistä ja katoista poistettua erittäin hyvin. Joskus voi kuitenkin olla, että tahrat eivät lähde millään puhdistuskeinolla pois mikäli esimerkiksi tahrat tai lika ovat niin pinttyneitä sisäseinään tai sisäkattoon. Silloin puhdistus ei riitä ja voimme tarvittaessa peittää pahimmat naarmut ja tahrat uudella pintakäsittelyllä. Tällaisten tilanteiden ennaltaehkäisyksi suosittelemme säännöllistä puhdistusta, jonka saat sovittua kanssamme tarpeidesi mukaan.

Meille todella tärkeää on toimia ympäristöystävällisesti. Käytämme useissa pesuissa vain vesipesua erikoistekniikalla, tai höyrypesua, jotka ovat erinomaisia useiden eri pintojen puhdistukseen. Käytämme pesuaineita vain tarpeen mukaan, joten niistä aiheutuu mahdollisimman vähän ympäristöhaittoja. Lisäksi käyttämämme pesuaineet ovat aina niin ympäristöystävällisiä kuin vain mahdollista.

Kysy meiltä lisää tarkasta ja luotettavasta puhdistuspalvelustamme, löydämme varmasti sinullekin sopivat palvelut!

Teemme myös kokonaisvaltaisesti muita kiinteistöjen puhdistuksia ja pesuja laidasta laitaan yrityksille ja yksityisille. Kaipaavatko ikkunasi puhdistusta ja kiiltoa? Katso lisää ammattitaitoisesta ikkunanpesupalvelustamme kohdasta “Ikkunanpesu Helsinki, Vantaa, Espoo & Tampere”. Lattiat likaantuvat usein nopeasti ja kaipaavat pesua ja huoltoa useammin ja säännöllisesti. Katso lisää kattavasta lattioiden pesu- ja huoltopalveluistamme kohdasta “Lattianpesu, vahanpoisto ja suojaus”. Niin yrityksissä kuin kodeissa myös huonekalut, tekstiilipinnat ja kokolattiamatot kaipaavat puhdistusta ja raikastusta. Lue lisää kuinka myös nämä puhdistukset hoituvat meiltä, kohdasta “Tekstiilipinnat, kalusteet ja kokolattiamatot”.

Palvelut