Yläpölyjen puhdistus

Hoidamme yrityksesi toimitilojen yläpölyjen poiston tehokkaasti sekä turvallisesti. Pölyjen puhdistus parantaa sisäilman laatua huomattavasti. Ota yhteyttä!

Pölynpoisto ja yläpölyn poisto: sisäkatot, sisäseinät, ilmastointiputket jne.

Sisäilmaoireilun lisääntyessä – esimerkiksi koulujen sisäilmasaneerauksien yhteydessä – on tärkeää huolehtia, ettei pinnoille jää pölyä, roskia tai muita jäämiä remontin jälkeen. Puhdistamme pölyt kattoa myöten niin kouluissa, muissa julkisissa tiloissa kuin teollisuustiloissa. Paljon pölyä syntyy myös ostoskeskuksiin ja erityisesti vaateliikkeisiin. Ammattitaidollamme varmistamme laadukkaan pölynpoiston oikealla tekniikalla ja välineillä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Hyvä sisäilma ja terveellinen työympäristö yläpölyn poistolla

Tilojen siivouksessa on hyvä kiinnittää normaalin pölyn lisäksi huomioita myös niin sanottuun yläpölyyn, jota kerääntyy ylös sisäseiniin, sisäkattoihin, valaisimien ja ilmastointiputkien päälle, korkeiden kaappien päälle, sekä muihin ylhäällä sijaitseviin rakenteisiin. Yleensä yläpölyjen puhdistuksesta puhutaan yli 180cm:n korkeudessa olevan pölyn puhdistuksesta.

Yläpölyt puhdistamalla vältytään sisäilmaan irtoavan pölyn ja hiukkasten aiheuttamilta hengitystieongelmilta ja muilta oireilta. Teollisuustiloissa yläpölyn poistolla ennaltaehkäistään pölyn aiheuttamat palohälytykset ja turhat tuotantokatkokset. Pölyn ja yläpölyn poisto on myös turvallisuustekijä, jolla estetään mahdolliset pölypalot. Säännöllisen yläpölyjen puhdistamisen merkitys parempaan sisäilman laatuun onkin merkittävä. Se on myös kustannustehokasta ja helppo keino sen laiminlyönnistä mahdollisesti seuraavien ongelmien ennaltaehkäisyyn.

Kaikki tilat turvallisin välinein – myös ahtaat ja hankalat paikat

Puhdistamme pölyt ja yläpölyt tehokkaasti kaikista kiinteistöistä. Käytämme pitkävartisia imureita, joissa on HEPA-suodatin. Erityistä tarkkuutta vaativissa kohteissa viimeistelemme työn mikrokuituliinoin.

Ulotumme välineillämme jopa 12 metriin asti, joten esimerkiksi normaalin liikuntahallin parkettilattialle ei tarvitse tuoda raskaita nostimia. Sitä korkemmalla tapahtuvaan työhön käytämme turvallisia nostimia ja tarvittaessa teemme työn kiipeilytekniikoilla. Työntekijöidemme ammattitaito ja turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Siispä meillä on koulutettua henkilöstöä köysilaskeutumista, kiipeilyä ja putoamissuojattua työskentelyä varten. Siten pääsemme turvallisesti ja ketterästi poistamaan pölyt myös paikoista, joihin nostimet eivät sovellu. Valitsemme työtavat tilan mukaan niin, että emme aiheuta haittaa tai vahinkoa tiloille tai lattioille. Työskentelemme siis ammattitaidolla, luotettavasti ja tarkasti.

Kysy meiltä tarjous pölyjen siivouksesta ja yläpölyn poistosta!

Halutessanne siivoamme myös lattiat ja pesemme ikkunat myös korkealta, katso lisää kohdista ”Lattianpesu, vahanpoisto ja suojaus”, sekä “Ikkunanpesu Helsinki, Vantaa ja Espoo”.

Palvelut