Parkkihallit, opasteet ja graffitit

Parkkihalleihin kertyy likaa nopeasti, koska siellä ajetaan autoilla. Ne vaativat siksi säännöllistä pesua ja puhdistusta. Hoidamme parkkihallien pesun seinäpintoja ja kattoa myöten. Samalla puhdistamme ja pesemme opasteet ja liikennemerkit, mikä lisää tilassa liikennöimisen turvallisuutta. Myös ei-toivotut graffitit ja töhryt saavat henkilökunnaltamme kyytiä. Hoidamme parkkihallien pesun kokonaisvaltaisesti ammattitaidolla. Henkilökuntamme on koulutettua sekä ammattitaitoista ja tekee tarkkaa jälkeä.

Teemme kaikki työt asiakkaan kanssa erikseen sovittuna ajankohtana, jolloin hänelle parhaiten sopii. Usein järkevintä on tehdä työ asiakasvirtoja häiritsemättä sellaiseen aikaan, jolloin parkkihalli on suljettu. Mikäli tämä ei ole mahdollista, hoidamme työn sulkien osan hallista, jolloin työ ei häiritse muuta liikennettä. Parkkihallien säännöllinen pesu ja puhdistus on järkevää, koska kaikki asioivat mieluummin siistissä ja puhtaassa hallissa.

Graffitien poistoissa otamme huomioon kohteen pinnan ja valitsemme sen mukaan tarvittavat aineet. Joskus tarvitaan tehokasta poistoa, kun toisinaan taas riittää hellävaraisempi puhdistus. Mikäli graffitit ovat toistuva ongelma, suosittelemme suojausta niiden ennaltaehkäisyksi. Se merkitsee sitä, että pystymme tekemään pinnoille suojauskäsittelyn, jossa levitämme suoja-aineen pinnan suojaksi, jolloin graffitit jäävät suoja-aineeseen eivätkä tartu suoraan esimerkiksi seinän pintaan. Se tekee graffitien poistosta jatkossa helppoa. Puhdistamme kaikki graffitit ammattitaidolla ja tarkasti.

Ympäristöystävällisyys on tärkeä asia yrityksessämme ja se näkyy kaikissa toimissamme. Useissa pesuissa ja puhdistuksissa käytämme vettä erikoistekniikoin. Kun käytämme pesu- tai puhdistusaineita, käytämme ympäristöystävällisiä aineita aina kun vain se on mahdollista.

Puhdas parkkihalli on edustava ja luo hyvää imagoa kaikille rakennuksen toimijoille. Ota yhteyttä ja kysy meiltä tarjousta!

Tutustu myös muihin rakennusten puhdistuspalveluihimme

Tutustu myös kattotyöpalveluihimme kohdasta “Katon pesu ja rännien puhdistus”, joihin sisältyvät mm. kattojen pesu, sammaleen poisto ja rännien puhdistus, sekä kattolumityö- ja jäänpoistopalveluihimme kohdasta “Kattolumityöt ja jäänpoisto”, joka lisää turvallisuutta talvisin. Muista myös koko rakennuksen julkisivun pesu, joka on hyvä tehdä 5-10 vuoden välein, siitä kerromme lisää sivulla “Julkisivupesu”. Mahdollisten ikkunoiden pesu kiiltäväksi tuo valoa ja viimeistelee ilmeen, joten kurkkaa myös sivu “Ikkunanpesu Helsinki, Vantaa, Espoo ja Tampere”!

Palvelut