Lattianpesu, vahanpoisto ja suojaus

Kivilattia, parketti, klinkkeri tai betoni – puhdistamme ja pinnoitamme kaikki pinnat

Puhdistamme ammattitaidolla kaikki mahdolliset lattiapinnat niille sopivilla menetelmillä ja pesuaineilla. Käyttämämme pesuaineet, vahat ja työvälineet ovat parhaita mitä markkinoilta löytyy, mikä vaikuttaa parhaan lopputuloksen saamiseen. Työntekijämme ovat koulutettuja ja osaavia, ja he ottavat huomioon jokaisen kohteen erityispiirteet valitsemalla kullekin kohteelle oikeat menetelmät ja pesuaineet asiakkaan toiveiden mukaan. Voit siis luottaa täysin ammattitaitoomme ja työnjäljen laatuun.

Lattioiden säännöllinen siivous ja huoltaminen on tärkeää, sillä hyvällä siivouksella ja ylläpidolla lattia pysyy pidempään hyväkuntoisena ja uutta pinnoitetta tarvitaan harvemmin. Hyvin siivottu ja ylläpidetty lattia vähentää myös turvallisuusriskejä esimerkiksi liukastumisia. Voimme valita toiveidesi mukaisen ajankohdan puhdistukselle, jotta se ei aiheuta häiriötä asiakkaille tai työntekijöille. Toimimme myös aina mahdollisimman ympäristöystävällisesti, esimerkkinä siitä on esimerkiksi pesuaineet joita käytämme, jotka ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Hoidamme niin laajat lattiapinnat kuin pienetkin kohteet, sekä niin tavalliset pinnat kuin erikoisemmat ja herkemmät pinnat. Tyypillisiä kohteitamme ovat julkiset tilat, kerrostalojen yleiset tilat ja portaikot, koulut, ostoskeskukset, toimistotilat, tuotantotilat ja erilaiset varastot, mutta puhdistamme ja huollamme kaikenlaisia ja -pintaisia lattioita mielellämme.

Vahanpoisto, vahaus tai pinnoitus lattiamateriaalin ja toiveen mukaan

Ennen uutta vahausta tai pinnoitusta tehdään kartoitusta lattian puhdistus- ja huoltohistoriasta keskustelemalla asiakkaan kanssa mitä lattialle on aiemmin tehty. Sen jälkeen valitsemme sopivat työmenetelmät ja aineet lattiamateriaalin asiakkaan toiveiden ja lattian pinnan, kulutuksen ja historian mukaan.

Poistamme vanhan vahan tai muun pinnoitteen, joko kokonaan tai osittain, tarkasti ja lattiamateriaalia vahingoittamatta. Uusi pinnoite valitaan toiveen ja materiaalin mukaan – kivilattialle on olemassa oma kivisuoja ja muille lattiamateriaaleille oma vaha tai muu pinnoite.

Laitamme lattiat kiiltämään, niin julkisissa tiloissa kuin yksityiskodeissa! Meiltä kannattaa myös kysyä tarjouksen yhteydessä mikä olisi sopiva puhdistus- ja huoltoväli juuri sinun lattialle, pinnasta ja kulutuksesta riippuen.

Palvelut