Kattolumityöt ja jäänpoisto

Lumen pudotus ja jääpuikkojen poisto ajoissa on turvallisuutta

Alkaako lumi painaa kattorakenteita? Roikkuuko katolta vaarallisia jääpuikkoja? Lumen pudotus katolta ja vaarallisten jääpuikkojen poisto talvisin tulee tehdä ajoissa, ettei niistä aiheudu vaaraa ohikulkijoille tai etteivät ne aiheuta vahinkoja esimerkiksi autoille. Vain hoitamalla katot tyhjiksi lumesta ja jäästä voi varmistua turvallisesta pihapiiristä ja kaduista ainakin katoilta putoavan lumen ja jään aiheuttamien vaarojen osalta. Painava lumikuorma voi myös kuormittaa kattojen rakenteita ja vaurioittaa niitä. Sen vuoksi ennakointi ja kattojen puhdistaminen lumikuormasta voi auttaa ennaltaehkäisemään vahinkoja niin katon rakenteissa kuin pahimillaan muuallakin rakennuksessa. Talvisin poistamme tarvittaessa myös ränniin kertynyttä jäätä.

Puhdistamme katot lumesta ja jäästä varmoilla ja huolellisilla keinoilla ja otteilla. Työntekijämme ovat koulutettuja ja osaavia, ja he ottavat huomioon jokaisen kohteen erityispiirteet. Käytämme aina kuhunkin kohteeseen sopivaa tekniikkaa ja välineitä. Henkilökuntamme turvallisuus on meille erittäin tärkeä asia. Henkilökuntamme on koulutettu korkealla työskentelemistä varten ja heillä on siihen sopiva turvavarustus. Lisäksi teemme työtä tietenkin aina työturvallisuusmääräysten mukaan. Hoidamme kattolumityöt ja jäänpoiston nostolaitteiden avulla huolehtien ohikulkijoiden ja rakennuksessa työskentelevien turvallisuudesta myös poiston aikaan. Huolehdimme myös tarkkuudesta ja varovaisuudesta katon rakenteisiin liittyen. Palvelemme ammattitaidolla niin yritys- kuin yksityisasiakkaita. Teemme työt kaikissa kohteissa – kohteitamme ovat muun muassa kerrostalot, toimistorakennukset, liikuntahallit, kuplahallit, maneesit ja omakotitalot. Voit siis jättää lumenpudotukset ja jäänpoistot turvallisilla mielin täysin huoleksemme.

Pihojen lumityöt ja hiekoitus

Katoilta puhdistettavien lumien ja jäiden lisäksi lumityöt ja liukastumisen esto piha-alueella ovat turvallisuustekijöitä niin rakennuksessa asuville, asioiville kuin ohikulkijoille. Teemme myös käsilumityöt yksityisille ja yrityksille, ja hoidamme samalla hiekoituksen. Meiltä saat kattavan, talven mukanaan tuomien puhdistus- ja huoltotyötarpeiden paketin!

Minimoimme talven, lumen ja jään tuomat riskit ammattitaidolla ja kokemuksella! Ota yhteyttä ja kysy meiltä tarjousta kattolumitöihin ja jäänpoistoon!

Kun aurinko lämmittää ja lumi- ja jäätyöt eivät ole katoille ajankohtaisia, me myös pesemme katot ja puhdistamme rännit, hyvin korkeissakin kohteissa. Katso lisää kohdasta “Katon pesu ja rännien puhdistus”!

Palvelut