Katon pesu ja rännien puhdistus

Onko katon pesu, rännien puhdistus tai sammaleen poisto kiinteistön katolta ajankohtaista? Puhdistamme katot ja rännit materiaalista riippumatta turvallisesti, pintoja ja ympäristöä vahingoittamatta. Työntekijämme ovat koulutettuja ja osaavia, ja he ottavat huomioon jokaisen kohteen erityispiirteet, esimerkiksi katon materiaalin, valitsemalla kullekin kohteelle oikean tekniikan. Me pesemme huolellisesti ja ammattitaidolla niin pelti-, huopa- tiili- kuin mineriittikatotkin.

Me pääsemme myös korkeimpiin kohteisiin sillä ammattilaisemme suorittavat työt nostolaitteiden avulla tai hyvin korkeissa kohteissa kiipeilytyönä. Henkilökuntamme turvallisuus on meille erittäin tärkeä asia. Henkilökuntamme on koulutettu korkealla työskentelemistä varten ja heillä on siihen sopiva turvavarustus. Lisäksi teemme työtä tietenkin aina työturvallisuusmääräysten mukaan. Palvelemme niin taloyhtiöitä, yrityksiä, julkisia toimijoita kuin yksityistalouksia. Säännöllinen puhdistus, pesu ja kattojen kunnossa pitäminen kasvattaa kattojen elinikää. Jos katto on puhtaan ja siistin näköinen, nostattaa se koko rakennuksen ja siellä mahdollisesti sijaitsevien yritystenkin imagoa.

Sammalen poisto katolta ja lintupiikit

Rännien puhdistuksia lehdistä ja roskista teemme yleensä noin kerran vuodessa syksyisin, jotta ylimääräiset roskat ja lehdet eivät tuki sadeveden vapaata virtausta. Teemme katoille myös sammaleen poiston tehokaasti ja ammattitaitoisesti, kattopintaa vahingoittamatta. Sammaleen poiston jälkeen pesemme katon ja levitämme sammaleenestoaineen, jotta sammalta ei pääsisi muodostumaan. Asennamme myös niin sanotut lintupiikit häiritsemättä lintujen pesimärauhaa.

Meille Korkeatekniikalla on todella tärkeää toimia ympäristöystävällisesti. Käytämme useissa pesuissa vain vesipesua esimerkiksi painepesua, tai höyrypesua, jotka ovat erinomaisia useiden eri pintojen puhdistukseen. Käytämme pesuaineita vain tarpeen mukaan, joten niistä aiheutuu mahdollisimman vähän ympäristöhaittoja. Lisäksi käyttämämme pesuaineet ovat aina niin ympäristöystävällisiä kuin vain mahdollista.

Jätä kattotyöt, sammaleenpoisto ja rännien puhdistus turvallisesti ammattilaisten käsiin!

Tutustu lisäksi ikkunanpesupalveluihimme – myös korkeuksissa! Me olemme erikoistuneet korkeiden ja hankalasti sijoitettujen ikkunoiden pesuun ulko- ja sisäpuolelta. Lue lisää ikkunanpesupalveluistamme kohdasta “Ikkunanpesu Helsinki, Vantaa, Espoo & Tampere”. Kaipaako julkisivu kiillotusta? Meiltä saat myös tärkeät julkisivupesut ja valomainosten pesut, jotka vaikuttavat suuresti rakennuksen yleiskuvaan. Kurkkaa lisää kohdasta “Julkisivupesu”. Talvisin hoidamme katoilta myös lumenpudotukset ja poistamme jääpuikot. Tutustu näihin lisää kohdassa “Kattolumityöt ja jäänpoisto”.

Palvelut