Julkisivupesu

Korkea Tekniikka Oy - julkisivun pesu luotettavasti ja turvallisesti. Puhdas julkisivu vaikuttaa yrityksesi imagoon sekä nostaa kiinteistön arvoa. Ota yhteyttä!

Kiinteistöjen julkisivut ja valomainokset

Puhdas julkisivu on tärkeä osa yrityksen imagoa. Puhtaasta julkisivusta välittyy asiakkaille ja vierailijoille laadukas ja luotettava kuva. Pidämme yrityksesi julkisivun kunnossa pitkällä ammattitaidolla ja kokemuksella. Puhdistamme niin julkisivut kuin valomainokset korkeistakin rakennuksista tarvittaessa nostolavojen avulla tai kiipeilytyönä. Työntekijöidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Henkilökuntamme on koulutettu korkealla työskentelemistä varten ja heillä on siihen sopiva turvavarustus. Teemme työtä aina työturvallisuusmääräysten mukaan. Palvelemme ammattitaidolla niin yritys- kuin yksityisasiakkaita. Puhdistamme julkisivun ammattitaidolla, kokemuksella ja huolella ympäristöä häiritsemättä ja rasittamatta. Työntekijämme ovat koulutettuja ja osaavia, ja he ottavat huomioon jokaisen kohteen erityispiirteet valitsemalla kullekin kohteelle oikean tekniikan.

Julkisivun pesu nostaa kiinteistön arvoa

Julkisivun pesu nostaa kiinteistön arvoa. Julkisivujen säännöllinen pesu tuo myös säästöjä pitkällä aikavälillä, kun lika, sammal, jäkälä tai muu sellainen ei ehdi pinttyä seinän pintaan. Maalattujen julkisivujen maalausväliä on mahdollista pidentää pesun avulla useampia vuosia. Julkisivupesu olisi hyvä tehdä noin 5-10 vuoden välein.

Teemme työt pintoja vahingoittamatta tehokkain työvälinein. Pesu kestää muutamasta päivästä muutamaan viikkoon, rakennuksen koosta ja lian määrästä ja laadusta riippuen. Työn ajankohdan sovimme asiakkaan kanssa niin, että se häiritsee mahdollisimman vähän ympäröivää liikennettä, talossa asumista, asiointia ja liiketoimintaa.

Puhdistamme kaikki pinnat turvallisesti ja tehokkaasti

Pystymme puhdistamaan pinnat pesuaineita käyttämättä korkeapainepesulla. Valitsemme paineen seinäpinnan mukaan, jotta pinnoite ei vahingoitu. Tarvittaessa valitsemme pinttymiin turvalliset puhdistusaineet lian laadusta riippuen. Valomainokset saamme säihkyviksi ja näyttäviksi tehokkailla välineillä pyyhkien.

Meille todella tärkeä arvo on ympäristöystävällisyys. Käytämme useissa pesuissa vain vesipesua, esimerkiksi painepesua, tai höyrypesua, jotka ovat erinomaisia useiden eri pintojen puhdistukseen. Käytämme pesuaineita vain tarpeen mukaan, joten niistä aiheutuu mahdollisimman vähän ympäristöhaittoja. Lisäksi käyttämämme pesuaineet ovat aina niin ympäristöystävällisiä kuin vain mahdollista.

Kysy meiltä lisää julkisivupesusta ja kutsu meidät kiillottamaan julkisivusi!

Julkisivun puhdistamisen yhteydessä on kätevää ja kustannustehokasta pestä samalla rakennuksen ikkunat. Me olemme erikoistuneet korkeiden ja hankalasti sijoitettujen ikkunoiden pesuun ulko- ja sisäpuolelta. Lue lisää ikkunanpesupalveluistamme kohdasta “Ikkunanpesu Helsinki, Vantaa, Espoo & Tampere”. Hoidamme myös kattojen pesut ja rännien puhdistukset, joista voit katsoa lisätietoa sivulta “Katon pesu ja rännien puhdistus”.

Palvelut