Ikkunanpesu

Korkea Tekniikka Oy - korkeiden ikkunoiden pesu koko Etelä-Suomen alueella. Tarjoamme myös muut ikkunanpesupalvelut ammattitaidolla. Tutustu ja ota yhteyttä!

Katso Ikkunanpesu Espoo
Katso Ikkunanpesu Helsinki
Katso Ikkunanpesu Vantaa

Ikkunanpesu: kaikki ikkunat, näyteikkunat, parvekelasit ja lasikatot

Me Korkeatekniikalla olemme erikoistuneet korkeiden ja hankalasti sijoitettujen ikkunoiden pesuun ulko- ja sisäpuolelta. Jokainen ikkuna on meidän ulottuvilla, sillä meiltä löytyy tekniikkaa ja osaamista kaikkiin kohteisiin. Pesemme toki kaikki muutkin, kun korkealle tai hankaliin paikkoihin sijoittuvat ikkunat mielellämme. Pesemme myös näyteikkunat ja poistamme mainosteippaukset. Palvelemme ammattitaidolla niin yritys- kuin yksityisasiakkaita. Puhdistamme ikkunat varmoin ottein ympäristöä häiritsemättä ja rasittamatta. Työntekijämme ovat koulutettuja ja osaavia, ja he ottavat huomioon jokaisen kohteen erityispiirteet valitsemalla kullekin kohteelle oikean tekniikan. Voit siis jättää ikkunanpesuun liittyvät kysymykset täysin huoleksemme. Kysy, toimiiko pesurinkimme jo alueellasi, jolloin voit saada säännöllisen ikkunanpesun yrityksellesi kohtuuhintaan!

Reach and Wash -menetelmä: korkeiden ikkunoiden pesu jatkovarsilla

Käyttämällämme loistavalla Reach and Wash -menetelmällä pystymme pesemään ikkunat rakennusten ulkopuolelta noin kuudenteen kerrokseen eli noin 20 metrin korkeuteen saakka. Menetelmässä ikkunat pestään seitsemän suodatinta läpäisseellä vedellä, mikä tekee siitä erittäin puhdasta. Se poistaa lian täysin ikkunoista ja ikkunanpuitteista.

Reach and Wash -menetelmän välineinä käytämme hiilikuituisia pesuvarsia ja laadukkaita pesuharjaksia. Menetelmä mahdollistaa pääsyn myös ahtaisiin tiloihin. Meille todella tärkeää on toimia ympäristöystävällisesti. Käyttämässämme menetelmässä ei tarvita pesuaineita, joten siitä ei aiheudu ympäristöhaittoja. Lisäksi pystymme sen avulla pesemään ikkunat sotkematta istutuksia ja sulkematta kulkuväyliä. Menetelmä tekee ikkunanpesusta lisäksi nopeaa ja kustannustehokasta.

Korkeiden ikkunoiden pesu nostimilla ja köysityönä

Jos Reach and Wash -menetelmä ei ulotu kohteeseen, käytämme muun muassa nostolava-autoja ja henkilönostimia. Ikkunanpesun lisäksi nostimilla hoituvat kauttamme muutkin erilaiset asennus-, huolto- ja puhdistustyöt. Katso muut yläilmojen palvelumme Kattotyöt ja lumityöt -sivulta!

Nostimetkaan eivät välttämättä ulotu ihan joka paikkaan, joten meillä on koulutettua henkilöstöä köysilaskeutumista, kiipeilyä ja putoamissuojattua työskentelyä varten. Näin pääsemme turvallisesti ja ketterästi pesemään ikkunat myös paikoista, joihin nostimilla ei yllä. Voimmekin siis kokemuksesta sanoa, että meiltä saat ammattimaiset ja luotettavat ikkunanpesupalvelut juuri sinulle, riippumatta siitä millainen kohteesi onkaan.

Päätä ei huimaa kun pesemme ikkunat – kysy lisää ikkunanpesupalveluistamme!

Palvelut