Hissit, liukuportaat ja muut erikoiskohteet

Kun liukuportaat kaipaavat kivenkovaa tekijää

Liukuportaat ja maisemahissit esimerkiksi ostoskeskuksissa ovat paikkoja, joiden puhdistaminen vaatii ammattitaitoa ja erikoistyötä. Ammattilaisillamme on pitkä kokemus hissien ja liukuportaiden siivouksesta ja puhdistuksesta.

Siistit ja puhtaat liukuportaat antavat hyvän kuvan koko rakennuksesta ja sen yrityksistä. Liukuportaisiin kertyy portaiden sijaintipaikasta riippuen hiekkaa, kiviä, pölyä, purukuminjäämiä ja tahroja, jotka vaativat erikoislaitteita puhdistukseen. Normaali päivittäinen siivous poistaa liukuportaista vain pienen osan liasta, jättäen esimerkiksi kiviä jotka voivat aiheuttaa häiriöitä portaiden käyttöön. Siispä niin liukuportaiden siisteyden kuin toimivuuden kannalta säännöllinen erikoispuhdistus on erittäin tärkeää. Teemme liukuportaiden puhdistustyöt luonnollisesti liikkeen tai ostoskeskuksen kiinnioloaikana, asiakkaan kanssa sovittuun aikaan, jolloin asiakaspalvelu ei häiriinny.

Maisemahissit loistamaan sisältä ja ulkoa

Hissin pinnat on hyvä puhdistaa säännöllisesti siisteyden ja hygienian vuoksi. Saamme maisemahissien lasipinnat kiiltämään sisältä ja ulkoa niin ostoskeskusten sisätiloissa kuin korkeissa toimistorakennuksissa. Käyttämiemme tekniikan ja työvälineiden avulla puhdistamme myös hissikuilut liasta, pölystä ja ylimääräisestä rasvasta hissikorin katolta käsin. Asiakkaan niin halutessa puhdistamme myös hissien sisäpuolen rosteripinnat sekä lattiat. Hissityöt teemme yleensä samanaikaisesti hissin muun huollon yhteydessä.

Käyttämämme pesuaineet ja työvälineet ovat parhaita mitä markkinoilta löytyy, mikä vaikuttaa parhaan lopputuloksen saamiseen. Työntekijämme ovat koulutettuja ja osaavia, ja he ottavat huomioon jokaisen kohteen erityispiirteet valitsemalla kullekin kohteelle oikeat menetelmät ja pesuaineet tietenkin asiakkaan toiveet huomioiden.

Meille Korkeatekniikalla on todella tärkeää toimia ympäristöystävällisesti. Käytämme useissa pesuissa vain vesipesua esimerkiksi painepesua, tai höyrypesua, jotka ovat erinomaisia useiden eri pintojen puhdistukseen. Käytämme pesuaineita vain tarpeen mukaan, joten niistä aiheutuu mahdollisimman vähän ympäristöhaittoja. Lisäksi käyttämämme pesuaineet ovat aina niin ympäristöystävällisiä kuin vain mahdollista. Puhdistamme myös erikoisemmat ja haastavat kohteet – ota yhteyttä ja kysy rohkeasti!

Haluatko saada myös ikkunasi kiiltämään? Me olemme erikoistuneet korkeiden ja hankalasti sijoitettujen ikkunoiden pesuun ulko- ja sisäpuolelta. Lue lisää ikkunanpesupalveluistamme kohdasta “Ikkunanpesu Helsinki, Vantaa, Espoo & Tampere”. Kaipaavatko lattiasi puhdistusta ja kiiltoa? Lue lisää lattioiden puhdistuksesta ja pintakäsittelystä kohdasta “Lattianpesu, vahanpoisto ja suojaus”.

Palvelut