Elintarviketeollisuus ja ravintolakeittiöt

Elintarviketilojen pesu: ravintolakeittiöt, suurkeittiöt ja elintarviketeollisuus

On luonnollisesti tärkeää huolehtia puhtaudesta tiloissa, joissa käsitellään tai tuotetaan elintarvikkeita. Palvelemme ravintola- ja elintarviketuotantoalalla toimivia asiakkaitamme ammattitaidolla, luotettavasti ja tarkasti. Sanonta “puhtaus on puoli ruokaa” ei ole ihan turha. Ehkä se on jopa enemmänkin kuin puoli ruokaa sillä tiloissa, joissa ollaan tekemisissä elintarvikkeiden kanssa kaikki lähtee liikkeelle hygieniasta ja puhtaudesta.

Perusteellinen siivous seisokin tai kesälomien aikaan

Pääasiallisia asiakkaitamme ovat ravintolakeittiöt, suurtalouskeittiöt, keskuskeittiöt ja elintarviketeollisuus. Palvelut ovat saatavilla joko kertaluontoisesti tai sopimuksella säännöllisesti. Sovimme asiakkaan kanssa sopivan ajankohdan puhdistukselle. Useimmiten tehokas siivous ajoitetaan kohteesta riippuen esimerkiksi tehtaan tuotantoseisokin tai koulujen kesälomien yhteyteen. Suorittamamme siivouksen jälkeen henkilökuntanne pääsee aloittamaan työt mukavasti ja turvallisin mielin puhtaissa tiloissa.

Perussiivous, tehokas rasvanpoisto ja tarvittaessa keittiön desinfiointi

Siivouksen laajuuden hoidamme tilauksenne mukaan. Palvelupakettiin esimerkiksi ravintolakeittiössä voi kuulua kaakeleiden pesu, rosteripintojen puhdistus, tiskikoneen pesu, tiskauslinjaston puhdistus, rasvanpoisto ja liesituulettimen puhdistus/huuvan pesu. Elintarviketeollisuuden tuotantotiloissa siivoamme esimerkiksi kuljetinlinjastot, koneet, lattiat ja lattiakaivot. Tarvittaessa teemme tietenkin myös ammattitaitoiset desinfiontikäsittelyt. Pinnoilla, jotka ovat elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa käytämme erikseen niiden puhdistukseen tarkoitettuja pesu- ja desinfiointiaineita, jotka liukenevat veteen, eivätkä jätä mitään jäämiä pinnoille.

Käyttämämme pesuaineet ja työvälineet ovat parhaita mitä markkinoilta löytyy, mikä vaikuttaa parhaan lopputuloksen saamiseen. Työntekijämme ovat koulutettuja ja osaavia, ja he ottavat huomioon jokaisen kohteen erityispiirteet valitsemalla kullekin kohteelle oikeat menetelmät ja pesuaineet tietenkin asiakkaan toiveet huomioiden.

Meille tärkeä arvo on ympäristöystävällisyys, joka näkyy myös toimissamme. Käytämme useissa pesuissa vain vesipesua esimerkiksi painepesua, tai höyrypesua, jotka ovat erinomaisia useiden eri pintojen puhdistukseen. Käytämme pesuaineita vain tarpeen mukaan, joten niistä aiheutuu mahdollisimman vähän ympäristöhaittoja. Lisäksi käyttämämme pesuaineet ovat aina niin ympäristöystävällisiä kuin vain mahdollista.

Kysy lisää tarkasta ja luotettavasta puhdistuspalvelustamme!

Halutessanne voimme poistaa samalla myös yläpölyt. Lue lisää yläpölyjen poistosta kohdasta “Yläpölyjen puhdistus”. Haluatko saada myös ikkunasi kiiltämään? Me olemme erikoistuneet korkeiden ja hankalasti sijoitettujen ikkunoiden pesuun ulko- ja sisäpuolelta. Lue lisää ikkunanpesupalveluistamme kohdasta “Ikkunanpesu Helsinki, Vantaa, Espoo & Tampere”.

Palvelut