PÄIVYSTYS 24/7 +358 50 551 1800

Haastavat erikoissiivoukset

Yläpölyjen puhdistus
Yläpölyjen puhdistus

Yläpölyjen puhdistus

KorkeaTekniikalla on laaja yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista imurointi- ja puhdistustöistä. Yksi suosituimmista palveluistamme on yläpölyjen puhdistukset. Yläpölyjen puhdistuksella tarkoitetaan yleensä kaikkien ylärakenteiden puhdistamista pölystä ja tarvittaessa muusta liasta.

Tavallisesti yläpölyt puhdistetaan erilaisten palkkien, putkien, kourujen ja valaisimien päältä. Usein samalla imurointikerralla suoritetaan myös seinärakenteiden tai hyllyjen päällisten puhdistukset pölystä ja liasta.
Käytössämme on tehokkaiden HEPA- suodattimellisten imureiden lisäksi Sky Vac- yläpölyimureita sekä ATEX- imuri.

Erikoispuhdistukset | Erikoissiivoukset

Liukuportaiden puhdistus

Työskentelemme erilaisten liukuportaiden ja -tasojen puhdistuksissa ympäri vuoden. Puhdistuksessa käytetään liukuportaisiin tarkoitettua puhdistusainetta, joka sisältää korroosiosuojauslisäaineen suojaamaan laitetta ja liukuportaita / liukukäytävää

Suosittelemme portaiden säännöllistä puhdistusta siisteyden ja toimivuuden takaamiseksi sekä käyttöiän pidentämiseksi.

Erikoispuhdistukset | Erikoissiivoukset
Erikoispuhdistukset | Erikoissiivoukset
Erikoispuhdistukset | Erikoissiivoukset

Hissien puhdistus

Osa laajaa palveluvalikoimaamme on hissien perusteellinen sekä jaksottainen puhdistus. Käyttömukavuuden ja toimintakunnon ylläpitämiseksi hissien erilaiset puhdistukset ovat ajoittain tarpeen. Hissien puhtaustasoon vaikuttaa hissin sijainti sekä käyttöaste. Erityyppiset puhdistustyöt kuten lasipintojen pesut voidaan suorittaa hissin sisäpinnoille tai hissikuilun ja ulkokuoren osuuteen.

Suoritamme hissien puhdistukset pääsääntöisesti yhteistyössä eri hissiyhtiöiden kanssa ja esimerkiksi hissin sisäpinnan puhdistus voidaan suorittaa ilman hissiyhtiötä.

Erikoispuhdistukset | Erikoissiivoukset

Ammattikeittiöiden perussiivous

Usein erilaisissa ammattikeittiöissä päivittäissiivouksen yhteydessä saadaan siivottua vain näkyvät pinnat tai tietyt toimintasuunnitelmassa sovitut siivoukset. Usein hankalasti tavoitettavat pinnat jäävät huomiotta. Me KorkeaTekniikalla suoritamme ammattikeittiöiden perusteelliset puhdistukset lattiasta kattoon. Tehtävät työt vaihtelevat laajasti ja tästä syystä suoritammekin aina kartoituksen kohteella yhdessä asiakkaan kanssa ennen työn aloitusta.
Keittiöiden perussiivouksen lisäksi suoritamme myös ilmanvaihto- ja rasvakanavien puhdistuksia.

Erikoispuhdistukset | Erikoissiivoukset
Perussiivous
Perussiivous

Perussiivous

Tarjoamme peruspesupalveluita kaikkiin erilaisiin tiloihin ja kiinteistöihin. Perussiivouksella tarkoitetaan minkä tahansa pinnan tai tilan perusteellista siivousta.

Työn laajuus ja puhdistettavat tilat sekä pinnat määritellään aina asiakkaan kanssa yhdessä ennen työn aloitusta.

Loppusiivous

Loppusiivous

Suoritamme tiloihin muutto- tai loppusiivouksia yrityksen tai järjestön muuttaessa pois toimitilasta tai toimitilaan. Teemme myös remontin aikaisia tai jälkeisiä puhdistuksia.

Loppusiivous räätälöidään aina kohteen mukaiseksi, huomioiden poismuuttopäivät ja kohteen luovutusaikataulu.

Loppusiivous
Tekstiilipintojen puhdistus
Erikoispuhdistukset | Erikoissiivoukset

Tekstiilipintojen puhdistus

Puhdistamme laajasti erilaisia tekstiilipintoja kuten kokolattia- ja irtomatot, tekstiilikalusteet sekä muut verhoillut kalusteet tai tekstiilikuituiset pinnat. Käytössämme on tehokkaat painehuuhtelulaitteet ja tekstiilimattoimurit sekä laaja valikoima erilaisia tahranpoistoaineita esimerkiksi kahvi- ja mustetahroille.
Tekstiilipintoja voidaan materiaaleista riippuen myös suojakäsitellä. Säännöllinen puhdistus sekä suojakäsittely helpottavat päivittäistä siivousta ja pidentävät kalusteiden ja mattojen käyttöikää.

Erikoispuhdistukset | Erikoissiivoukset

Leikkipaikkojen perussiivous ja desinfiointi

Suoritamme KorkeaTekniikalla leikkipaikkojen perussiivoukset myös haastavien ja korkeiden pintojen osalta. Työhön sisältyy muun muassa verkkojen imurointi ja kaikkien pintojen puhdistus desinfioivilla aineilla. Perussiivous luo tilasta viihtyisän, turvallisen ja lapsiystävällisen.

Toteutamme puhdistustöitä myös ulkona sijaitseviin leikkialueisiin vuodenajasta riippumatta.

Erikoispuhdistukset | Erikoissiivoukset
Nostintyöt
Nostintyöt

Nostin-, köysi- ja kelkkatyö

Suoritamme hankalien, haastavien ja korkealla sijaitsevien pintojen puhdistuksia erilaisissa toimitilakiinteistöissä. Työtä tehdään erilaisia nostimia, köysiä ja telineitä apuna käyttäen.

Kaikki työntekijämme ovat työhön ja turvallisuuteen koulutettuja.

Ota yhteyttä