Tarjoamamme erikoispuhdistukset

Innovaatiot ja vankka kokemuksemme tuovat mukanaan edulliset ja ekologiset pesut ja puhdistusratkaisut yritysten ja kotitalouksien käyttöön. Me puhdistamme kiinteistöt lattiasta kattoon, eikä mikään työ ole meille liian pieni tai suuri. Käyttämämme menetelmät mahdollistavat ongelmallisten, korkealle tai hankalasti sijoiteltujen pintojen pesun ja puhdistamisen vaivattomasti. Työntekijämme ovat koulutettuja ja osaavia, ja he ottavat huomioon jokaisen kohteen erityispiirteet ja materiaalit. Työtavan ja työvälineet valitsemme kohteesta riippuen, tietysti asiakkaan toiveet huomioiden. Asiakkaanamme saat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua sekä erittäin puhdasta jälkeä, säästät kustannuksissa ja autat pienentämään ympäristömme kuormitusta.

Kaikissa pesuissa ja puhdistuksissa palvelemme niin taloyhtiöitä, yrityksiä, julkisia toimijoita kuin yksityistalouksia. Pesun tai puhdistuksen tarve on erilainen eri pinnoille ja eri rakennuksille, niin ajallisesti kuin puhdistustavan suhteen. Monesti ennaltaehkäisevä ja säännöllinen pesu ja puhdistus on järkevää esimerkiksi miellyttävämmän sisäilman ja pintojen pidemmän kestävyyden kannalta. Säännöllisillä puhdistuksilla on hyvin tärkeä rooli myös riittävän hygieniatason ylläpitämisessä, tautien leviämisen estämisessä ja sairauksien ennaltaehkäisyssä. Siisti ulkonäkö ja puhtaus parantavat myös esimerkiksi rakennuksessa sijaitsevien yritysten imagoa. Meiltä saat niin pidempiaikaiset palvelusopimukset kuin kertaluonteiset puhdistuksetkin.

Meille todella tärkeää on toimia ympäristöystävällisesti. Käytämme useissa pesuissa vain vesipesua erikoistekniikalla, tai höyrypesua, jotka ovat erinomaisia useiden eri pintojen puhdistukseen. Käytämme pesuaineita vain tarpeen mukaan, joten niistä aiheutuu mahdollisimman vähän ympäristöhaittoja. Lisäksi käyttämämme pesuaineet ovat aina niin ympäristöystävällisiä kuin vain mahdollista.

Henkilökuntamme on koulutettua ja ammattitaitoista. Työskentelemme aina työturvallisuusmääräysten mukaan ja käytämme asiaankuuluvia suojavarusteita. Henkilökuntamme turvallisuus on meille erittäin tärkeä asia. Henkilökuntamme on koulutettua ja osaavaa. Heidät on erikseen koulutettu myös korkealla työskentelemistä varten ja heillä on siihen sopiva turvavarustus.

Kysy meiltä lisää monipuolisesta puhdistuspalvelustamme, löydämme varmasti sinullekin sopivat palvelut!

Palvelut

Meihin luottavat